Vår moderne hverdag har utrolig mye stress!


Lever du, som så mange andre, med et høyt stressnivå, eller føler at du går i retning av å bli utbrent?


Eller føler du at det er lite, eller ingen tid til overs til deg selv. Eller at du gir så mye av deg selv på en daglig basis, slik at det ikke er noe igjen og gi til deg selv?


Vi lever i en hverdag der mye forventes av oss på mange arenaer. Vi lever også med mye høye forventninger og press vi legger på oss selv. Og i tillegg er det mindre klare grenser mellom jobb og privatliv.


Og når hverdagen handler mest om bare jobb og gjøremål, uten tid til oss selv, blir det lite tid til hvile og gode opplevelser.


Og hvis du fortsetter å leve i denne retningen, så blir det en tilværelse der vi bare eksisterer, i stedet for å leve livet! Og det vil før eller senere gå i retning av utbrenthet.


Men, du kan forandre på dette, og det er du som kan gjøre det! Ingen andre kan gjøre det for deg. Og det trenger heller ikke være vanskelig!

Helhetlig velvære kommer fra innsiden!Wellness på alle plan er så mye mer enn en dag på spa og en grønn juice. Fordi, den viktigste jobben gjør vi selv, på innsiden. Og det er ingen andre som kan gjøre den jobben for oss!


Vår indre verden vil alltid reflekteres I vår eksterne verden. Og vi kan jobbe med, å forandre den indre verden, slik at du i din eksterne verden føler deg mer enn bra nok med å være deg selv, for det har du alltid vært!


Og du er den absolutt beste versjonen av deg selv når du er uthvilt og lever med indre ro og glede!Teknikker og praksiser som faktiskt fungerer for helhetlig wellness, og for å redusere stress!Meditasjon


Meditasjon hjelper deg til å balansere nervesystemet, og å komme i dypere kontakt med den indre verden, og gi slipp på mentale og emosjonelle blokkeringer.

Refeksjon


Coaching teknikker og mental trening som fokuserer på self-love, og hvordan du kan snu om på et negativt tannsett. Slik at du også kan se det positive, også når noe ikke går som du hadde ønsket.

Avspenning


Dyp hvile med Restorative Yoga og avspenning balanserer nervesystemet, og gir deg en velfortjent pause, med fornyet energi.

Se for deg at du:


 • Føler deg bra med å prioritere DEG! og din egen velvære. Da har du også mer å gi til de rundt deg!


 • Har tatt tilbake din indre styrke! Ofte lærer vi, eller blir behandlet som om vi ikke er bra nok. Men sannheten er, at du har alltid vært mer enn bra nok!


 • Vet hvordan du kan balansere energinivået ditt med enkle praksiser, slik at du føler deg bra fra innsiden og ut!


 • Føler deg selvsikker med tro på deg selv, og har klarhet i hvordan du ønsker å leve livet, og hva som fungerer bra i din hverdag!


 • Har indre styrke til å sette sunne grenser, uten problemer!


Dette er inkludert i wellness pakken! • 20-siders e-bok. Wellness; en innside jobb!


 • Takknemlighets-meditasjon


 • 30-minutters luksus Restorative yoga klasse


 • Self-love journal


 • Mental trening journal


 • Yoga quiz


*Disse er som en verktøykasse for din egen velvære, som du kan bruke om og om igjen. Jo mer du jobber med de, jo bedre resultater får du!


Example Curriculum

  Dag 1: Wellness; en innside jobb!
Available in days
days after you enroll
  Dag 2: Ditt fantastiske nervesystem!
Available in days
days after you enroll
  Dag 3: Dykk dypere inn i tankemønsteret ditt!
Available in days
days after you enroll
  Dag 4: Føl deg bra i din egen kropp!
Available in days
days after you enroll
  Dag 5: Skap din egen velvære fra innsiden!
Available in days
days after you enroll

Pris


Din yogalærer, coach & guide!Mina B. Kristensen


Velkommen! Jeg heter Mina, og jeg hjelper deg som har en travel hverdag til å finne en sunnere og bedre balanse. Slik at du kan være mer tilstede, og nyte små og store øyeblikk i livet!

Noen ganger kjører vi oss selv i retningen av å bli helt tom. Med lite energi til å nyte livet, og en følelse av å bare eksistere, i stedet for å leve. Men, du kan forandre på dette! Jeg viser deg veien!

Jeg er yogalærer og Life Coach. Og har tidligere jobbet innen finans i City i London, og vet hvordan det er å ha en travel hverdag, der mye forventes av oss. Og jeg endte opp med å bli utbrent i ung alder. Men Restorative Yoga hjalp meg tilbake. 

Det er så viktig å ta vare på oss selv, slik at vi også kan ta vare på de rundt oss. Selv har jeg praktisert yoga i over 20 år, og undervist i 10 år. Jeg håper at denne wellness pakken hjelper deg til å skape din egen velvære fra innsiden og ut! Slik at du lager deg en hverdag der du virkelig skinner som den du er!

Ofte stilte spørsmål:


 • Hva er den beste måten å bruke denne wellness pakken på?

Det kan være fint å bruke 5 dager på denne. Les ett kapittel, og så gjøre oppgaven som hører til det kapitelet. Eventuelt så kan du også lese igjennom hele boken, og så ta oppgavene over 5 dager.


 • Hvor mye tid bør jeg sette av?

Alt fra 20-40 minutter. Noen av øvelsene varierer litt i lengde. Noen kan ta et par minutter, mens f.eks Restorative Yoga øvelsen er opp mot 30 minutter.


 • Er det en god ide å gå igjennom innholdet flere ganger?

Ja, det er kjempefint. Både innholdet i boken, samt øvelsene. Og spesielt hvis du merker at det er noen av øvelsene som fungerer bra for deg, da er det fint å gjøre de igjen en annen dag.


 • Hvor lenge har jeg tilgang til innholdet?

Du har tilgang til alt av materiale i 1 år fra kjøpsdato.Kjøp 5 dager med wellness nå!