Er du klar til å roe ned i hverdagen, slik at du kan leve med mer energi & glede?


I vår moderne hverdag tar vi oss ikke nok tid til å stoppe opp og bare ´være´. Vi lever med mye stress, og tidspress. Men sannheten er at det finnes en grense for hvor langt vi kan presse oss selv....


Kanskje kjenner du også ofte på at du må ´fortjene´ å hvile, også når du allerede er utslitt, og der ditt overstimulert nervesystem stille ber deg om å ta en pause?


Gi deg selv gaven med en timeout i hverdagen med Restorative Savasana. Slik at du kan finne tilbake til hvilepulsen og din naturlige og sunne balanse i livet. 


Savasana er avspenning på dybde-nivå. Du får en etterlengtet pause fra den eksterne verden, og du gir slipp på fysiske, mentale og emosjonelle spenninger.


Savasana gir oss klarhet i livet vi lever utenfor yogamatten. Fordi vi er oss selv mest, og best, med indre ro.


Når vi er utslitt er det veldig vanskelig å holde på de gode velvære vanene vår som trening, sunne måltider, og vårt sosiale liv. Restorative Savasana gir oss energien tilbake, mental klarhet og bedre nattesøvn.


Reduser stress


WHO sier at stress er vår tids helseepidemi. Restorative yoga stimulerer nervesystemet i retning av ´rest & digest´, og bort fra ´fight & flight`.

Lær å gi slipp


I Savasana tar vi en pause fra vår externe verden. Og den dype indre roen hjelper til å gi slipp på spenninger som sitter i kroppen. Inkludert kronisk stress.

Bedre helse


Restorative yoga er en terapeutisk form for yoga og dyp hvile tar kroppen i retning av sin naturlige sunne helse og velvære. Dette betyr også bedre nattesøvn.

Example Curriculum

  Velkommen!
Available in days
days after you enroll
  Uke 1 - Velkommen til Restorative Savasana
Available in days
days after you enroll
  Uke 2 - Slapp av med bena opp
Available in days
days after you enroll
  Uke 3 - Gi slipp på spenninger i hofter
Available in days
days after you enroll
  Uke 4 - Et åpent hjerte frigir pusten
Available in days
days after you enroll
  Bonuser
Available in days
days after you enroll

OversiktDette får du:


  • 4 ulike Restorative Savasana klasser på 25-30 minutter du enkelt kan gjøre hjemme.


  • Du får en ny klasse hver uke over 4 uker, slik at du får god tid til å bli kjent med øvelsene.


  • Mini e-bok: Din komplette guide til Restorative Yoga.


  • En bonus 5-minutters klasse for dager med lite tid.


  • Du lærer hvordan man kan bruke utstyr man har hjemme. Som puter, pledd og stol til øvelsene. Du trenger ikke kjøpe inn eget yoga utstyr for å ha nytte av kurset.
Din Yoga lærer & life coach!


Mina B. KristensenVelkommen! Jeg heter Mina, og jeg hjelper deg som har en travel hverdag til å finne en sunnere og bedre balanse. Slik at du kan være mer tilstede, og nyte små og store øyeblikk i livet!

Noen ganger kjører vi oss selv i retningen av å bli helt tom. Med lite energi til å nyte livet, og en følelse av å bare eksistere, i stedet for å leve. Men, du kan forandre på dette! Jeg viser deg veien!

Jeg har tidligere jobbet innen finans i City i London, og vet hvordan det er å ha en travel hverdag, der mye forventes av oss. Og jeg endte opp med å bli utbrent i ung alder. Men Restorative Yoga hjalp meg tilbake.

Det er så viktig å ta vare på oss selv, slik at vi også kan ta vare på de rundt oss. Selv har jeg praktisert yoga i over 20 år, og undervist i 10 år. Jeg håper du finner din indre ro og velvære med hjelp av dette kurset.Se for deg at du lever hver dag med mer glede!Det er mulig! Når du gir slipp på fysisk og mentalt stress, så finner du indre ro. Da skaper du også rom for mer glede I hverdagen, og en indre harmoni og velvære.


Du lever fra et perspektiv som er litt sunnere, med fokus på kjærlighet. Mens følelser av stress og utbrenthet smelter bort litt etter litt og tar mindre plass enn tidligere.


Du sover bedre, og har mer motstandsdyktighet i møte med stress, slik at du tar gode valg for deg selv. Og kroppen føles bedre, fordi du har mindre fysiske spenninger.
Dette sier de!


"Highly recommend restorative yoga with Mina. It's amazing how some yoga asanas so quickly stop inner stress and overthinking and allows the mind to be in quiet and peace." Asura


Pris


Vanlige spørsmål


Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Slapp av og ta den tiden du trenger, du har tilgang til kurset i 1 år.


Jeg har aldri gjort Yoga eller aldri gjort Restorative Yoga tidligere, passer kurset for meg?

Ja, alle kan gjøre Restorative Yoga, og du behøver ingen forkunnskaper. Bare at du må kunne komme deg opp og ned fra gulvet.


Trenger jeg ekstra utstyr, bortsett fra yogamatte?

Ja. 4-5 pledd er fint å ha. Vanlige ullpledd fungerer helt fint. Yoga bolster hvis du har, men det er ikke noe problem å bruke pledd i stedet.


Kan jeg stille spørsmål hvis det er noe jeg lurer på i løpet av kurset?

Ja. Du kan sende en email direkte til Mina, så hjelper hun deg.


Hvilken angrefrist gjelder?

Vi vil at du skal være 100% fornøyd med det du lærer i kurset Dyp hvile med Restorative Savasana. Hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd, tilbyr vi muligheten til å angre kjøpet innen 14 dager etter kjøpsdato. Dette er i tråd med forbrukerkjøpsloven.